Alpinanlegg

Nittedal: Varingskollen alpinanlegg ligger i Hakadal i Nittedal kommune. Varingskollen ligger kun 30 minutter fra Oslo sentrum, har togtransport rett inn i anlegget og tilbyr kveldskjøring med flombelysning hele sesongen. Varingskollen har flere ulike løyper i ulik vanskelighetsgrad. Olaløypa er Varingskollens egen cruisingløype. Her kan du nyte lange og store svinger i hele 1 300 meter med deilig, hvit snø, og med en fallhøyde på 350 meter. Fra toppen har du en fantastisk utsikt i alle retninger. Barneområdet ligger helt ved inngangen til anlegget og tilbyr snille, flotte nedfarter for de aller minste. Her finner du gratis rulleteppeheis og akebakke. I direkte tilknytning er det grillplasser, cafe, varmestue og toaletter. Selvfølgelig har vi også lettere parkelementer i området. Det er lett å ha oversikt over barna i området da barnebakken og de øvrige løypene har samme utgangspunkt og heisene ligger ved siden av hverandre.

Hurdal: Hurdal skianlegg er det største skianlegget på Romerike. Oppdatert informasjon finner du på deres nettside.

Rælingen: Marikollen skisenter ligger i Rælingen med utsikt til Fet og Skedsmo.

Aurskog-Høland: Bjørkelangen skisenter har sin egen facebookside med oppdatert informasjon om forholdene i bakken.

Legg igjen en kommentar