På ski i Skedsmo kommune

Skedsmo skiklubb holder til i Tæruddalen. De driver Ringdalshytta som ligger i Gjerdrum kommune. Hytta har åpen kafe når det er skisesong, men den er også åpen innimellom utenom skisesongen. Se deres nettside for mer informasjon! Det er flere skiløyper som kjøres opp i området, både på stadion, i lysløype og lengre løyper. Se løypeinfo på Skisporet.no eller på skiforenings nettside med løypenettet tilknyttet Ringdalshytta eller se oppdatert informasjon om det lokale løypenettet for Tæruddalen på Skedsmo skiklubbs nettside.

Leirsund ligger hovedsakelig i Skedsmo, men også i Sørum kommune. På Asak i Leirsund ligger skihytta som drives av Leirsund IL. Her er det åpent for servering i vinterhalvåret. For mer informasjon se deres nettside. Skihytta på Asak er et fint utgangspunkt for turer inn i Asakskogen. For turtips i dette området, sommer som vinter, kan du se på nettsidene Farshatten.com.

Legg igjen en kommentar